Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
  1. Sunday, Nov 26, 2017 Comment by Radu Vasiliu Aparate de aerosoli sau nebulizatoare - Intrebari frecvente
    Foarte bun si util articolul! Multumim!...
  2. Sunday, Dec 20, 2015 Comment by Urianu Floarea CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
    imi place ca este foarte usor de utilizat...
  3. Thursday, Dec 17, 2015 Comment by Cabulca Madalina CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
    Este usor de folosit si vreau sa il daruiesc suro...
Postari recente
  1. Aparatul de aerosoli LITTLE DOCTOR LD-221C in reteaua CARREFOUR Data: 15-02-2019
    Incepand din februarie 2019, compania Bit Online, ...
    Scris de Little Doctor
  2. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
    Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
    Scris de Feo.ro
  3. Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la CARREFOUR Data: 16-02-2017
    Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philip...
    Scris de Philips

Aparatul de aerosoli, ajutor in tratarea bronsitei

Data: 28-03-2015 | Scris de FEO.RO | 0 comentarii

Bronsita este o afectiune a cailor respiratorii care leaga traheea de plamani. Ea este de doua feluri: acuta - se trateaza in aproximativ 6 saptamani, si cronica - reapare pe parcursul unei perioade mai lungi de timp, uneori chiar si 2 ani.

Bronsita acuta debuteaza cu durere in piep si tuse, iar pe masura ce secretiile se acumuleaza in plamani, bolnavul incepe sa expectoreze mucoasa de culoare verde sau galbena. Pe langa aceste simptome, mai pot aparea o usoara stare de febrilitate, durere in zona plamanilor, respiratie grea si suieratoare. In cazul bronsitei cronice pacientul se va confrunta cu aceleasi simptome, care vor reveni la anumite intervale de timp. 

De cele mai multe ori bronsita este de natura infectioasa, dar exista situatii cand este provocata si de  vapori toxici sau de praf. 

Pentru a nu se ajunge la bronsita cronica sau la probleme mai complicate ale cailor respiratorii, boala trebuie tratata corect inca de la debut. Pe langa consumul de lichide si odihna, tratamentul bronsitei include si inhalarea unor medicamente bronhodilatatoare. Acest lucru se poate face cel mai eficient cu ajutorul unui aparat de aerosoli cu compresor, cu ultrasunete sau cu tehnologie mesh. Aceste dispozitive medicale transforma medicamentele in vapori care prin inhalare ajung mult mai usor si mai repede in plamani, acolo unde este problema. Tratamentul este foarte eficient mai ales in cazul bebelusilor si al copiilor, pentru ca se evita ingerarea de alte substante la varste foarte fragede. 

Mai mult, actionand chiar la locul afectat, nu interactioneaza si cu alte organe, asa cum se intampla in cazul tratamentului pe cale orala.  Medicul dvs curant va poate spune ce medicamente sa utilizati, in ce combinatie si in ce cantitate. Doar urmand tratamentul recomandat de un specialist va puteti vindeca.

Tag-uri:

Articole asemanatoare

Adauga comentariu