Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
 1. Wednesday, Oct 12, 2016 Comment by FEO.ro InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Buna ziua, Desigur, gasiti la noi furtun de 6 m...
 2. Sunday, Sep 25, 2016 Comment by ciprin totoi InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Bun aparat, la mine acasa merge pentru 2 copii si ...
 3. Sunday, Dec 20, 2015 Comment by Urianu Floarea CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
  imi place ca este foarte usor de utilizat...
Postari recente
 1. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
  Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
  Scris de Feo.ro
 2. Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la CARREFOUR Data: 16-02-2017
  Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philip...
  Scris de Philips
 3. Hipertensivii si sezonul rece Data: 19-12-2016
  Odata cu venirea sezonului rece, pe langa raceala ...
  Scris de Feo.ro

Ce sa nu faci cand folosesti aparatul de aerosoli

Data: 22-04-2015 | Scris de Feo.ro | 0 comentarii

Nu uitati ca aparatul de aerosoli este unul dintre cele mai sigure si mai rapide moduri de a scapa de boli respiratorii, daca este folosit corect si la indicatia medicului!

NU uitati sa il curatati!

Umezeala si aerul cald fac din aparatul de aerosoli un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor. De aceea, este obligatoriu sa fie curatat dupa fiecare utilizare si sterilizat o data pe saptamana, in cazul in care tratamentul dureaza mai mult.

NU urmati un program foarte exact! 

Majoritatea parintilor crede ca tratamentul cu aerosoli este sinonim cu urmarea unei rutine stricte! Pediatrii americani recomanda o abordare mult mai relaxata cu privire la administrarea medicamentelor cu ajutorul nebulizatorului. Argumentul lor este ca, facand tratamentul in fiecare zi in aceleasi conditii, se poate creea o dependenta, mai ales daca acesta se intinde pe o perioada mai lunga de timp.

NU presupuneti ca stiti tratamentul corect!

Inainte de pune medicamentele in cupa special destinata lor cititi cu atentie prospectul si, mai ales, prescriptia facuta de medicul curant. Nu schimbati cantitatile doar pentru ca ati auzit ca la prietena din parc a functionat bine cu 3 picaturi in plus sau pentru ca a mai adaugat si alte substante. Medicul dvs stie cel mai bine ce vi se potriveste, iar schimbarile pot sa afecteze sanatatea.

Administrarea tratamentului cu aerosoli la copii

NU permiteti ca nebulizatorul sa devina o jucarie!

Toti parintii isi doresc ca cei mici sa stea linistiti atunci cand le este administrat tratamentul cu ajutorul aparatului de aerosoli. Ii lasa la desene, le promit dulciuri sau jucarii, inventeaza tot felul de jocuri, de cantece doar-doar va sta copilul 10 minute intr-un loc, fara sa planga. Numai ca masurile acestea ar trebui gestionate, iar copilul supravegheat. Cel mic se poate obisnui atat de mult cu aparatul, incat sa il considere o jucarie, mai ales daca este un model pediatric cu forma de animal. Acesta este un lucru bun, caci ajuta copilul sa suporte mai usor tratamentul, insa necesita o atentie mare din partea parintilor, ca joaca sa nu se transforme intr-un accident. Atmosfera trebuie sa fie relaxanta, sub forma unui joc atractiv si linistit, evitand stilul de joc mai activ, care agita copilul.

 

 

Articole asemanatoare

Adauga comentariu