Va rugam adaugati numarul de telefon pentru a va putea contacta.
Glucoplant este cel mai eficient produs natural pentru reglarea glicemiei in sange. Este rezultatul cercetarilor milenare din medicina Ayurveda, acesta fiind cel mai vechi sistem de medicina din lume.
Formula complexa: la baza retetei stau principiile de functionare din medicina traditionala Indiana – Ayurveda. Aceasta reteta este unica, avand in compozitie mai multe plante cu efect antidiabetic si antioxidant, care combat glicemia simultan.
Extractele sunt 100% din plante de calitate superioara, acestea fiind cultivate de fermieri in India dupa traditii stravechi pastrate pana astazi. Sunt folosite doar extracte prelucrate cu tehnologie moderna, alte metode de prelucrare mai putin eficiente nefiind utilizate (uscare, pudre etc.).
Concentratia este de 5 pana la 10 ori mai mare decat media celorlalte produse similare disponibile in Romania.
Cresterea si cultivarea plantelor in conformitate cu cele mai inalte standarde: prin analiza microbiologica si testare amanuntita se urmareste calitatea superioara a mostrelor si a ingredientelor.
Aviz de notificare SNPMAPS nr. 10676/2016.
COMPOZITIE
Ingrediente active | mg/comprimat |
---|---|
Gymnema sylvestre (Gudmar) | 200 |
Curcuma longa (Turmeric) | 100 |
Momordica charantia (Castravete-amar) | 100 |
Trigonella foenum graecum(Schinduf) | 100 |
Syzygium cumini (Jamun) | 50 |
Carica papya (Papaya) | 50 |
Gymnema sylvestre (Gudmar)
Actiune si beneficii:
Gymnema sylvestre prezinta o gama larga de efecte terapeutice fiind un remediu natural eficient pentru diabet, in plus fiind utilizat si pentru tratarea artritei, anemiei, osteoporozei, hipercolesterolemiei, cardiopatiei, astmului, infectiilor microbiene, indigestiei si constipatiei, avand efect diureti
Gymnema sylvestre are perspective bune in tratamentul diabetului zaharat, deoarece prezinta efecte pozitive asupra homeostaziei zaharului din sange, controleaza pofta de zahar si ajuta la regenerarea pancreasului. Extractul din Gymnema sylvestre este des utilizat si in alte suplimente alimentare, deoarece reduce greutatea corporala, colesterolul din sange si nivelul trigliceridelor. De asemenea are mari orizonturi de dezvoltare in alimentatie precum si aplicatii farmacologice.
Curcuma longa (Turmeric)
Actiune si beneficii:
Turmericul (Curcuma longa) a fost folosit timp de 4.000 de ani pentru a trata o varietate de afectiuni ale sanatatii. Studiile arata ca turmericul ajuta in lupta impotriva diabetului, infectiilor si a unor tipuri de cancer, reduce inflamatia si trateaza problemele digestive. Curcuma este, de asemenea, un puternic antioxidant. Antioxidantii curata moleculele din organism de radicalii liberi, care dauneaza membranelor celulare si care pot chiar provoca moartea celulelor.
Antioxidantii lupta impotriva radicalilor liberi si reduc si ajuta la prevenirea unora dintre daunele pe care acestia le provoaca. Cercetarile sugereaza ca turmericul poate fi de ajutor pentru urmatoarele afectiuni: indigestia sau dispepsia, colita ulcerativa, osteoartrita, boli de inima, cancer, infectii bacteriene si virale. Efectele antioxidante, anti-inflamatorii si circulatorii puternice alte turmericului pot ajuta la prevenirea si tratarea bolilor neurodegenerative, inclusiv boala Alzheimer, boala Parkinson si scleroza multipla.
Momordica charantia (Castravete amar)
Actiune si beneficii:
Castravetele amar reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si mai eficiente tratamente naturiste impotriva diabetului, dar si a altor afectiuni. Cercetari stiintifice au analizat compozitia castravetelui amar si au confirmat o lista impresionanta de vitamine si minerale, dintre care amintim vitaminele A, B1, B6, B9, B12, C, E, K, si minerale precum calciul, potasiul, sodiul si fierul. Este o sursa excelenta de magneziu, mangan, fibre dietetice, acid folic, zinc si fosfor. De asemenea contine betacaroten si potasiu.
Aceasta leguma are proprietatea de a echilibra nivelul zaharului din sange, coborand catre normal valorile sale prea ridicate. Castravetele amar contine in special polipeptide P, o insulina vegetala care reduce nivelul de zahar din sange. Ea mai determina cresterea productiei de celule beta din pancreas, fapt care conduce la imbunatatirea procesului de producere a insulinei in organism.
Trigonella foenum graecum (Schinduf)
Actiune si beneficii:
Schinduful este o planta amara la gust, cu rol in calmarea tesuturilor iritate, stimularea uterului, reducerea febrei, scaderea nivelului zaharului din sange. De asemenea imbunatateste digestia, functioneaza ca un expectorant, diuretic, laxativ, anti-tumoral si are efecte anti-parazitare. Mugurii de schinduf sunt utili in determinarea cresterii parului la barbati.
Schinduful combate diabetul zaharat, digestia slaba, tuberculoza, inflamatia gastrica si tulburarile digestive. El mai este folosit in principal pentru scaderea in greutate, dar pentru a combate lipsa poftei de mancare si anorexia.
Schinduful este eficace in ameliorarea diabetului de tip 2.
Syzygium cumini (Jamun)
Actiune si beneficii:
Syzygium cumini (jamun) este una dintre plantele medicinale utilizate pe scara larga in tratamentul mai multor boli si in special in combaterea diabetului zaharat.
Inca de cand jamunul a devenit disponibil in Romania, in urma cu cateva decenii, el a fost privit ca o planta anti-diabetica. Pe parcursul ultimelor patru decenii au fost citate numeroase rapoarte stiintifice in medicina traditionala si in literatura de specialitate despre efectul anti-diabetic al acestei plante. Planta este bogata in compusi care contin antocianini, glucozide, acid elagic, isoquercetina, kaempferol si myrecetin. Semintele contin alcaloizi si jambolin glicozid, care stopeaza conversia diastazica a amidonului in zahar.
Semintele sunt bogate in flavonoide, un antioxidant binecunoscut, cu efect neutralizant a radicalilor liberi si efect protector asupra enzimelor antioxidante. De asemenea s-a dovedit ca are un numar ridicat de fenoli, cu activitate antioxidanta semnificativa, fiind bogat in proteine si calciu.
Carica papaya (Papaya)
Actiune si beneficii:
Papaya a fost utilizata pe scara larga in medicina populara pentru mai multe afectiuni: negi, bataturi, cancer, tumori, pentru cancere ale uterului, sifilis, hemoroizi si pentru a elimina depunerile (concretiuni) minerale din urina; fructele necoapte au un efect laxativ usor sau diuretic si de a stimula lactatia; fructele coapte sunt benefice pentru reumatism si alcalinizeaza urina; semintele sunt remediu pentru viermii intestinali.
Papaya are o gama larga de proprietati medicinale pentru tratamentul diabetului zaharat, efect antiseptic, efect antimicrobian, diuretic, controlul parazitilor, reduce inflamatia, scaderea tensiunii arteriale si scaderea nivelului de colesterol.
Extractul din frunze de papaya s-a dovedit a avea o varietate larga de proprietati, inclusiv impotriva cancerului, antioxidant, anti-inflamator, anti-bacterian, hepatoprotector, efect hipoglicemiant si hipolipidemic.