Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
 1. Sunday, Nov 26, 2017 Comment by Radu Vasiliu Aparate de aerosoli sau nebulizatoare - Intrebari frecvente
  Foarte bun si util articolul! Multumim!...
 2. Wednesday, Oct 12, 2016 Comment by FEO.ro InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Buna ziua, Desigur, gasiti la noi furtun de 6 m...
 3. Sunday, Sep 25, 2016 Comment by ciprin totoi InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Bun aparat, la mine acasa merge pentru 2 copii si ...
Postari recente
 1. Ambrozia: Aparatul de aerosoli amelioreaza ambrozia! Data: 30-08-2019
  Alergia este o afectiune care nu ne supara doar pr...
  Scris de feo.ro
 2. Aparatul de aerosoli LITTLE DOCTOR LD-221C in reteaua CARREFOUR Data: 15-02-2019
  Incepand din februarie 2019, compania Bit Online, ...
  Scris de Little Doctor
 3. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
  Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
  Scris de Feo.ro

InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics

Data: 11-10-2015 | Scris de Feo.ro | 2 comentarii

Aparatul de aerosoli InnoSpire Elegance este solutia profesionala perfecta pentru persoanele care vor sa-si trateze afectiuni ale cailor respiratorii cu un nebulizator perfect din punct de vedere tehnic, dar care sunt atente si la designul dispozitivului pe care il achizitioneaza.

 

Produs de o companie care a dovedit de zeci de ani ca este de incredere, Respironics, Philips InnoSpire Elegance este aparatul de aerosoli profesional de care aveti nevoie si in care puteti avea incredere pentru a trata raceli, viroze, alergii, astm, sinuzita, bronsita, laringita si alte boli care va afecteaza atat caile respiratorii inferioare, cat si cele superioare. Poate fi folosit de intreaga familie, pentru ca a fost proiectat astfel incat sa se adapteze nevoilor oricarui tip de pacient atat in regimul de utilizare spitalicesc cat si pentru utilizarea casnica.

Eleganta designului nu se traduce la InnoSpire Elegance prin fragilitate. Acesta este un nebulizator puternic, cu o rezistenta pe care o va dovedi in ani de folosire, el fiind proiectat si atestat de catre Philips pentru utilizare continuua. Mai mult, poate fi folosit fara oprire timp de mai multe ore, fara sa supraincalzeasca sau sa se defecteze. Acest lucru este posibil datorita regimului de functionare continuu, specific nebulizatoarelor profesionale. Ca si celalalte nebulizatoare din gama InnoSpire, si Elegance este dotat cu tehnologia SideStream si cu sistemul Active Venturi care face ca transformarea medicamentelor in aerosoli sa fie rapida si eficienta, cu parametri perfecti pentru tratament.Tehnologia SideStream se traduce prin o eficienta ridicata a tratamentului si prin pastrarea si respectarea in timp a specificatiilor comunicate privitoare la dimensiunea particulelor, MMAD ul fiind perfect echilibrat sub 3 microni.

Cupa pentru medicamente are o dimensiune suficient de mare pentru a fi potrivita oricarui tip de tratament. Cei 8 ml va permit sa administrati celor care sufera de boli ale cailor respiratorii tratamente complexe. Inainte de a pune substantele in cupa, nu uitati ca trebuie sa fiti consultati de un medic specialist care va va prescrie medicamentele de care aveti nevoie pentru a va vindeca. 

Producatorii aparatului de aerosoli Philips InnoSpire Elegance s-au gandit la toate atunci cand l-au proiectat. Pentru ca pierderile de medicamente sa fie foarte mici, au implementat o modalitate simpla, dar eficienta de fixare a cupei pentru medicamente atunci cand aceasta nu este utilizata, la fel de folositoare atunci cand se completeaza cu doza de medicamentatie.  De asemenea, designul compact este un atu al acestui dispozitiv medical.

Tot cu gandul la clienti, specialistii de la Philips Respironics au creat un nebulizator usor pentru un aparat profesional cu functionare continuua, de doar 1,5 kg, care poate fi transportat aproape oriunde. Nu are foarte multe piese, ceea ce il face usor de curatat si intretinut, chiar si in deplasare. Nu trebuie sa uitati faptul ca proiectarea si constructia lui pentru a fi utilizat in mediul spitalicesc este o garantie suplimentara a calitatii. Kitul de nebulizare poate fi sterilizat prin fierbere sau cu aburi, sau se poate dezinfecta. Are incluse 4 filtre de aer de rezerva, masca adulti, masca copii, furtun de aer de 2 m si piesa de gura. Tot ce aveti nevoie sa incepeti tratamentul. Sa nu uitam de geanta de transport, eleganta si practica, utila cand plecam in calatorii si avem nevoie de nebulizator.

Caracteristici tehnice nebulizator Philips Elegance

 

Dimensiuni: 16,50 cm * 16,50 cm * 10,50 cm

Greutate: 1,5 kg

Alimentare electrica: 230V/50 Hz, 1A  

Capacitate cupa pentru medicamente: 8 ml

Procentajul particulelor fine: MMAD 2,9 microni

Presiune maxima a compresorului: 44 psi

Rata de debit medie: 7LPM @ 10 psig

MMAD - 2,90

Rata de debit maxima: 9,4 LPM

Doza livrata: 986 μg

Doza respirabila livrata: 760 μg

Nivel de zgomot: 58 ± 3 dBA

Mod de operarecontinuu

Doza livrata - Doza livrata include toate particulele de medicament emise de nebulizator, inclusiv cele care ajung în afara ariei respirabile.

Procentajul particulelor fine - Procentajul de aerosoli cu dimensiunea particulelor pana la 5 microni. Cu cat este mai mare procentajul, cu atat este mai mare cantitatea de medicament ce ajunge in sistemul respirator.

MMAD - Marimea medie a particulelor rezultate prin procesul de comprimare. MMAD-ul optim trebuie sa fie de aproximativ 3 microni, ceea ce reprezinta punctul de mijloc al intervalului respirabil.

Doza respirabila livrata - Livrarea medicamentului in particule mai mici de 5 microni. Acesta este medicamentul ce ajunge in zona terapeutica a sistemului respirator.

 

Film de prezentare a utilizarii nebulizatorului Philips Elegance. Varianta americana din acest film difera de cea europeana prin faptul ca vine echipat cu kit ul de nebulizare SideStream Plus si un kit dispozable. Varianta europeana este echipata cu un kit de nebulizare reusable albastru deschis ce poate fi sterilizat la fel ca in filmul de mai jos.

Articole asemanatoare

Adauga comentariu