Va rugam adaugati numarul de telefon pentru a va putea contacta.
Compozitie 100% naturala, fara aditivi chimici.
Uleiul esential de Pin este un suport natural al corpului in perioadele de raceala. Extractul din ace si conuri de pin este cunoscut pentru proprietatile sale dezinfectante. Utilizat ca auxiliar, calmeaza perfect tusea persistenta si curgerea nasului, faciliteaza respiratia si combate senzatia de nas infundat.
Uleiul natural obtinut din conuri de pin si ace este unul dintre cele mai populare uleiuri utilizate in perioada racelii, in principal ca parte a aromoterapiei.
Este un mijloc eficient de ameliorare a simptomelor racelii si gripei. Calmeaza curgerea nasului, tusea, infectiile cailor respiratorii superioare, inflamatiile, inclusiv sinuzita, si calmeaza durerile de cap si durerile musculare.
Uleiul de pin are un efect de incalzire, este antibacterian, antiviral, un bun antiseptic si sustine in plus intregul sistem imunitar al corpului nostru. Parfumul sau puternic si racoritor actioneaza pentru reimprospatarea aerului, eliminarea respiratiei urat mirositoare, relaxarea si calmarea depresiei. Este utilizat cu succes in industria farmaceutica.
Mod de utiilizare
Inainte de utilizare, se recomanda sa faceti un test de alergie pe o mica parte a corpului. Uleiul de pin trebuie intotdeauna diluat. Se amesteca bine cu uleiul de eucalipt, care ii intareste actiunea, uleiul de brad, uleiul de cedru si alte uleiuri cu miros de padure.
Uleiul de pin este potrivit pentru aromoterapie cu utilizarea unui umidificator de aer, a unui pulverizator, a unui semineu aromatic sau a unei lampi de parfum. De asemenea, este utilizat in mod obisnuit ca parte a sesiunilor aromatice din sauna. De asemenea, functioneaza bine pentru bai relaxante, inhalatii si masaje corporale. Sunt suficiente 4-6 picaturi diluate cu apa, ulei de baza sau produs cosmetic.
Ingrediente: Ulei Pinus Sylvestris, Limonen.
Destinat pentru: dureri musculare, dureri reumatice, depresie, tuse, curgerea nasului, imunitate, raceli, dureri ale sinusurilor.
Metoda de extractie: distilarea cu abur.