Va rugam adaugati numarul de telefon pentru a va putea contacta.
Compozitie 100% naturala, fara aditivi chimici.
Uleiul esential de Rozmarin sustine in mod natural organismul in perioadele reci ale anului si are un efect pozitiv asupra concentrarii. Extractul de rozmarin este renumit pentru proprietatile sale dezinfectante si analgezice. Este perfect pentru aromatizarea camerelor in care se desfasoara o munca intelectuala intensa.
Uleiul de rozmarin este recomandat persoanelor care au imunitate scazuta.
Mai mult, uleiul de rozmarin are un efect pozitiv asupra concentrarii si proceselor de memorare, facandu-l ideal pentru aromatizarea birourilor in care lucrati intelectual.
Uleiul de rozmarin are si proprietati antibacteriene, antiseptice si antiinflamatoare. Merita sa profitati de proprietatile sale in perioada de raceala crescuta, oboseala cronica si stres. De asemenea, calmeaza durerile de cap, precum si durerile musculare si reumatice. Sprijina sistemul endocrin feminin.
Un fapt interesant este ca uleiul de rozmarin are si proprietati pozitive atunci cand luam in considerare ingrijirea pielii. Este recomandat in primul rand pentru tenul gras si mixt, cu probleme precum acneea sau porii mariti. In plus, intareste pielea, reduce celulita, reduce cicatricile, vergeturile si varicele. Este eficient impotriva matretii. Este, de asemenea, un afrodiziac excelent.
Mod de utilizare
Cel mai adesea, uleiul de rozmarin este folosit pentru aromatizarea incaperilor. Este suficient sa combinati 4-6 picaturi cu 1 litru de apa si sa distribuiti solutia folosind un difuzor, umidificator de aer sau atomizor. O picatura de ulei de rozmarin se adauga, de asemenea, la uleiul de baza sau la preparatul cosmetic pentru masaj sau produs de ingrijire a pielii. Uleiul de rozmarin merge bine cu uleiul de pin, brad sau cuisoare.
Ingrediente: ulei de frunze Rosmarinus Officinalis, limonen, linalol.
Destinat pentru: cicatrici, dureri musculare, dureri reumatice, celulita, lipsa de concentrare, matreata, vergeturi, intarirea pielii, vene varicoase.
Metoda de extractie: distilarea cu abur.