Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Livrare

Comenzile se pot face telefonic in timpul orelor de program la telefoanele 021 2110652 sau 0727.355.790, pe email la comenzi@feo.ro (produs, nume prenume, adrssa si numar de telefon) sau online folosind Adauga in Cos din pagina de produs.

Cumparatorul are la dispozitie in momentul lansarii unei Comenzi, doua optiuni prin care poate intra in posesia bunurilor: ridicarea de la sediul companiei sau livrarea prin curierat rapid. Comanda se poate ridica si de la magazinul de prezentare al companiei din Str. Mihai Eminescu, Nr.121, Sector 2, Bucuresti, ce nu implica niciun cost suplimentar. Programul de ridicare al comenzilor de la sediu este:

Luni – Vineri intre orele 09.00 – 18.00;
Sambata intre orele 09.00 – 13.00


Livrarea prin curier rapid implica un cost de 15 lei in ORICE localitate din Romania prin Curier rapid.
 

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei, livrarea este gratuita in orice localitate din Romania.

Durata de livrare este de maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii in conditii meteo normale. In situatii nefavorabile precum inundatii, drumuri inchise, ninsori abundente sau orice alte fenomene neprevazute durata de livrare a Comenzii poate creste. 

In majoritatea cazurilor insa, pentru comenzile lansate si confirmate pana in ora 15.00 in zilele lucratoare (deci fac exceptie zilele de Sambata si Duminica), livrarea se va face in urmatoarea zi lucratoare.

BIT ONLINE SRL nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele neplaceri/pagube materiale cauzate de intarzierea livrarii peste termenul mentionat mai sus.

Va rugam sa ne contactati daca aveti cerinte speciale legate de livrarea comenzii Dvs. la telefoanele: 0727.747.511 sau 021 2110652