Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Termeni și condiţii

1. DEFINITII
Termenii si conditiile descrise in continuare se vor aplica tuturor produselor si serviciilor comercializate de catre S.C. BIT ONLINE SRL, prin intermediul magazinului online www.feo.ro. SC BIT ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a modifica "Termenii si Conditiile" ori de cate ori este necesar, fara o notificare prealabila, Utilizatorii/ Cumparatorii urmand a se informa asupra acestor modificari, la momentul accesarii site-ului.

Termenii se definesc astfel:
Vanzator:

Domeniul www.feo.ro, este administrat de, si in proprietatea SC BIT ONLINE SRL, persoana juridica cu sediul social in municipiul Focsani jud Vrancea avand numar de ordine in Registrul Comertului J39/943/2006, cod unic de inregistrare fiscala RO 19726706 cu punct de lucru in Bucuresti, Sector 2, Str. Mihai Eminescu Nr. 121.
Site: Domeniul www.feo.ro si subdomeniile acestuia.

Utilizator: 
Reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la Continutul Site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de www.feo.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre www.feo.ro si acesta.

Cumparator:
Orice persoana fizica / persoana fizica autorizata / persoana juridica ce lanseaza o comanda pe site.

Continut:
Toate informatiile de pe Site ce pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
Continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor sau Cumparatorilor sai de catre un angajat/colaborator www.feo.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat www.feo.ro Utilizatorilor sau Cumparatorilor, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;
Informatii legate de produsele, serviciile si/sau preturile de pe www.feo.ro;
Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care www.feo.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
Date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Comanda:
Un document de tip electronic ce este considerat forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin intermediul caruia Cumparatorul ii transmite Vanzatorului intentia de a achizitiona bunuri si/sau servicii de pe site-ul www.feo.ro .

Bunuri si Servicii: 
Orice bun, echipament, material sau serviciu inclusiv documentul mentionat in Comanda ce urmeaza a fi furnizate Cumparatorului de catre Vanzator ca urmare a Comenzii / Contractului incheiat.

Contract:
Comanda confirmata de catre Vanzator. Confirmarea poate fi transmisa doar electronic / telefonic.
Acord incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator fara prezenta fizica a acestora. 

Specificatii Tehnice:
Toate informatiile de natura tehnica cu privire la Bunurile si Serviciile comercializate de catre Vanzator. Acestea sunt informative si pot suferi modificari fara un aviz in prealabil.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Inregistrarea comenzii pe www.feo.ro inplica automat acordul Cumparatorului cu Termenii si Conditiile prevazute pe www.feo.ro precum si cu modalitatile de comunicare / desfasurare a operatiunilor comerciale.
Confirmarea Comenzii de catre Vanzator se va face doar telefonic / electronic. 
Din motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea de Bunuri si Servicii din Comanda. In acelasi timp, Vanzatorul are obligatia sa anunte Cumparatorul cu privire la aceste modificari prin mijloacele puse la dispozitie (email / telefon).
O comanda neconfirmata de catre Vanzator, sau o rezervare, nu este considerata un Contract.
Notificarea automata primita de Utilizator / Cumparator la lansarea unei comenzi, are doar rol informativ, aceasta nu reprezinta confirmarea comenzii.
Pentru toate Bunurile si Serviciile comercializate pe www.feo.ro si ridicate de Cumparator exclusiv de la punctul de lucru, preturile si rezervarile vor fi valabile 72 de ore de la inregistrarea Comenzii.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE
Accesul pe www.feo.ro este permis oricarui Utilizator / Cumparator. Cu toate acestea, Vanzatorul poate restrictiona accesul oricarui Utilizator / Cumparator, daca Vanzatorul considera ca actiunile acestuia pe www.feo.ro pot aduce prejudicii atat site-ului cat si companiei. In acest caz, Utilizatorul / Cumparatorul se poate adresa personalului companiei.
Utilizatorul / Cumparatorul poate comunica cu Vanzatorul si prin postarea de opinii / pareri cu privire la Bunurile si Serviciile mentionate in Contract / Comanda. Toate parerile sau opiniile la adresa companiei / site-ului / membrilor echipei ce contin injurii sau limbaj neadecvat vor fi excluse sau sterse din website. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a gestiona informatiile receptionate fara sa prezinte justificari.
Toate informatiile utilizate in descrierile si prezentarile Bunurilor si Serviciilor disponibile pe www.feo.ro (imagini, continut, prezentari, clipuri video etc) sunt cu titlu de prezentare. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru eventuale informatii eronate.
Fotografiile prezente pe www.feo.ro au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul produsului. SC BIT ONLINE SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru pierderile suferite de Cumparator cauzate de eventualele neclaritati.


4. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Continutul www.feo.ro asa cum este definit mai sus, incluzand dar nelimitandu-se la logo-ul si moto-ul www.feo.ro, fotografii, clipuri video, texte, elemente de grafica web, scripturi, software sau drepturile de proiectare, toate drepturile apartin si sunt proprietate exclusiva a SC BIT ONLINE SRL ce este aparat de legile privind drepturile de autor si drepturi conexe precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Utilizatorului sau cumparatorului, nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea / alterarea continutului, includerea oricarui continut in alt context decat cel mentionat pe acest Site.
Utilizarea fara acordul in scris a Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsete conform legislatiei in vigoare.
BIT ONLINE SRL poate oferi oricarui Utilizator / Cumparator dreptul de a utiliza in scopuri comerciale Continutul de pe www.feo.ro doar in baza unui acord scris, pe o perioada determinata si doar pentru persoanele mentionate in acord.
Utilizatorii / Cumparatorii pot copia/transfera/utiliza continutul, doar in scopuri non-comerciale, si doar in situatia in care acestea nu intra in conflict cu prevederile sectiunii "Drepturi de proprietate intelectuala".

5. EXONERAREA DE RASPUNDERE
SC BIT ONLINE SRL nu garanteaza ca www.feo.ro, serverele pe care acesta este gazduit sau email-urile transmise nu contin componente informatice ce au potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni sau intreruperi in operare.
Utilizatorul / Cumparatorul este raspunzator pentru folosirea / accesarea / vizitarea site-ului www.feo.ro. Orice eventuale daune directe / indirecte cauzate de folosirea / accesarea / vizitarea sau utilizarea informatiilor de pe site-ul www.feo.ro cad in responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului / Cumparatorului.
Toate textele, descrierile, pozele sau continutul de pe site-ul www.feo.ro au caracter informativ si au fost concepute cu buna credinta din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care Utilizatorul / Cumparatorul observa o incalcare a legii privind drepturile de autor, Utilizatorul / Cumparatorul este rugat sa aduca la cunostinta personalului companiei pentru a fi luate masurile legale.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Bunurile si Serviciile ale caror preturi sunt distorsionate / eronate / derizorii in urma unor erori tehnice.  Aceste preturi pot fi apreciate ca eronate / derizorii / distorsionate de catre orice cumparator cu nivel mediu de pregatire.
Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire, afisare, preturi, caracteristici, imagini, continut, etc.
www.feo.ro, in calitate de organizator de campanii promotionare nu poate fi tras la raspundere pentru pierderea, deterioarea sau falsificarea cupoanelor/ voucherelor oferite cadou sau in urma unei Comenzi. Orice Comanda ce a beneficiat de cupon/ voucher cadou si a fost returnata atrage cu sine si anularea voucherelui/ cuponului.

6. COMANDA
Orice Utilizator / Cumparator poate efectua Comenzi pe www.feo.ro prin adaugarea de Bunuri si Servicii in cosul de cumparaturi. Finalizarea Comenzii se va face prin consimtirea tuturor datelor cerute in formularul de comanda. Odata finalizata Comanda, Bunurile si Serviciile sunt disponibile in limita stocului disponibil. SC BIT ONLINE SRL nu este responsabila pentru neactualizarea in timp real stocurilor de produse pe site.
In momentul finalizarii Comenzii, Cumparatorul confirma faptul ca toate datele furnizate sunt corecte, complete si adevarate la data efectuarii Comenzii.
Vanzatorul are dreptul de a anula Comanda Cumparatorului in urma unei notificari prealabile transmise, prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie, Cumparatorului fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti sau fara ca vreuna din parti sa poata sa pretinda daune materiale si morale in cazul in care Cumparatorul furnizeaza date incorecte si/sau incomplete.

7. PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR
Toate Bunurile si Serviciile prezentate pe www.feo.ro au pretul afisat in moneda nationala (LEI, RON) si includ TVA.
Pretul platit de Cumparator este format atat din pretul Bunului si/ sau Serviciului la care se adauga costul de transport. Toate informatiile cu privire la costurile de livrare / ramburs se pot accesa in momentul lansarii Comenzii. Aceste costuri pot varia in functie de localitatea / zona in care Cumparatorul doreste livrarea.
In temeiul legilor din domeniul mediului, pretul Bunurilor si Serviciilor oferite de Vanzator include si Taxa de timbru verde. In cazul in care Cumparatorul doreste mai multe informatii in ceea ce priveste suma exacta a taxei, acesta va contacta staff-ul companiei.
Preturile pot fi modificate de catre Vanzator, in orice moment fara preaviz.
SC. BIT ONLINE SRL atentioneaza asupra faptului ca pot exista momente / cazuri in care, in urma unor disfunctionalitati / erori ale www.feo.ro, preturile afisate pe site sa nu coincida cu cele reale. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Cumparatorul cu privire la pretul corect.

8. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR
Dreptul de proprietate asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferat la livrare numai dupa ce plata a fost efectuata sau dupa caz confirmata de catre banca. Prin livrare se intelege semnatura de primire pe documentul de transport indicat de curier sau semnatura de primire pe factura fiscala in cazul ridicarii produselor de la sediul magazinului. 

9. MODALITATI DE PLATA
Pretul Bunurilor si Serviciilor, modalitatea si termenele de plata sunt specificate pe fiecare Comanda.
Cumparatorul poate alege dintre una din cele trei variante puse la dispozitie de catre Vanzator:
Cash, la sediul Vanzatorului odata cu achizitionarea produsului.
Prin ordin de plata. In cazul in care Cumparatorul opteaza pentru aceasta varianta, plata trebuie sa se faca in avans, produsele nefiind livrate decat in momentul in care contravaloarea Comenzii se poate observa in conturile Vanzatorului.
Ramburs, la livrarea coletului. In acest caz, cumparatorul va achita toate taxele impuse de catre compania de curierat.

10.INFORMATII PRIVIND DEEE
Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv. Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului, H.G 1037/2010, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, Cumparatorii vor avea in vedere urmatoarele:
Cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
Colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;
Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X, ca in imaginea alaturata. 
Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.

11. CONDITII DE GARANTIE

Toate Bunurile comercializate de catre SC BIT ONLINE SRL, cu exceptia Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme cu legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
In cazul Bunurilor vandute si livrate de SC BIT ONLINE SRL, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Vanzator.
Pentru a beneficia de conditiile de garantie conform legislatiei in vigoare Bunul trebuie sa ajunga la Vanzator fie prin curierat, pe costul Cumparatorului fie prin aducerea la sediul Vanzatorului si trebuie sa contina:
Factura / Bon fiscal;
Bunul reclamat;
Certificatul de garantie.
In cazul in care se constata lipsa certificatului de garantie al Bunului, acesta trebuie semnalata in maximum 48 de ore de la receptia bunurilor. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

12. DREPTUL LA RETRAGERE – Persoane fizice:
Conform OUG34/2014, cumparatorul isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 zile de la intrarea in posesie a produselor.
Cumparatorul trebuie sa notifice Vanzatorul in scris asupra deciziei de renuntare la cumparare, trimitand un e-mail la adresa: , urmand a primi un raspuns din partea departamentului abilitat si un numar de retur in maxim 2 zile lucratoare.
Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 zile de la data primirii notificarii in scris a deciziei Cumparatorului de returnare a produsului, conform OUG34/2014. Vanzatorul poate amana rambursarea sumei, pana la primirea fizica a produselor returnate sau pana la primirea unei dovezi ce indica faptul ca produsul a fost expediat.
In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care Cumparatorul opteaza pentru un produs mai ieftin, Vanzatorul va restitui diferenta. www.feo.ro va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial si numai daca acesta indeplineste conditiile de returnare conform OUG34/2014.
Restituirea contravalorii produsului returnat, precum si restituirea diferentei in cazul inlocuirii produsului cu unul mai ieftin, se va face prin transfer bancar. Pentru asta, avem nevoie de contul IBAN al Cumparatorului.
Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor, nu se poate efectua in urmatoarele cazuri:
Produsele care prezinta modificari fizice, loviri, ciobiri, zgarieturi, urme de folosire, interventii neautorizate, etc.
Furnizarea de Bunuri/ Servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere.
Furnizarea de produse personalizate in mod clar dupa specificatiile Cumparatorului.

Conditii de returnare a produselor:

Inlocuirea produselor sau inapoierea banilor, fara invocarea unui motiv, se face numai in urmatoarele conditii:

- Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, sa nu prezinte deteriorari, fara urme de uzura, iar produsele cu sigiliu sa nu aiba sigiuliul desfacut - produsul trebuie returnat sigilat.

- In cazul particular al dispozitivelor medicale, desigilarea accesoriilor duce la imposibilitatea realizarii returului.
- Starea accesoriilor si a ambalajelor trebuie sa fie la fel ca la primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte (etichete intacte, accesorii complete);
- Documentele aferente achizitiei (manuale de utilizare, certificat de garantie, documente fiscale, etc).

- Folosirea produselor fie doar si o singura data duce la imposibilitatea returnarii lor.
- In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. 
Coletul cu produsul returnat trebuie insotit de urmatoarele informatii:
- Numar de retur;
- Expeditor;
- Adresa;

- Destinatar;
- Adresa;
- Numar de telefon;
- Cont Bancar;
- Banca;
Toate costurile cu returnarea bunurilor/ inlocuirea bunurilor cad in sarcina exclusiva a Cumparatorului.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, S.C. Bit Online S.R.L are dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Nota: Politica noastra este de a incerca sa rezolvam eventualele probleme aparute, in favoarea clientului.

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

 -   Licente software;
    - Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc);
    - Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, uz casnic, casti);
    - Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, servere non-standard);
   - Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoria Servicii prestat catre consumator);

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

In cazul in care Cumparatorul nu respecta conditiile din "Dreptul la Retragere", Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor. 
Nota: Produsele returnate se trimit prin curierat rapid, iar costul de livrare este suportat de Cumparator. Coletele trimise cu plata ramburs sau cu alte taxe de achitat de catre www.feo.ro, nu vor fi ridicate.

Coletele trimise fara obtinerea unui numar de retur in prealabil, nu vor fi acceptate.

Dreptul la retragere a fost intocmit in conformitate cu OUG34/2014 privind drepturile consumatorilor online. 
Cu toate ca, in domeniul particular al aparatelor de aerosoli, situata returnarii unui produs achizitionat online este foarte rar intalnita, vom clarifica acest aspect.

Daca ambalajul aparatului nu a fost desigilat si deteriorat, se poate face returul conform legii protectiei consumatorului si al politicilor proprii ale fiecarui magazin online, politici care trebuie sa respecte cadrul legal.

In cazul in cazul in care aparatul a fost desigilat, nu mai poate fi returnat, ci ramane spre utilizare clientului. Conform aceleiasi legi, nu se poate face returul unui produs utilizat sau testat. Motivul este simplu - protectia sanatatii clientilor. In aceasta categorie nu exista produse resigilate, intrucat sunt produse destinate uzului personal si nu de colectivitate, ce trebuie sa respecte anumite norme de igiena.

Cadrul legal pentru afirmatiile de mai sus:

Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii precum şi pentru modificarea
şi completarea unor acte normative.

Articolul 16 , Exceptari de la dreptul de retragere, litera e:

furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

Ar fi de dorit sa evitati asemenea situatii care nu sunt benefice nici unei parti. Informati-va temeinic inainte de a lua o decizie de cumparare. Daca aveti intrebari si nelamuriri puteti contacta vanzatorul pe email sau telefonic pentru a va ajuta sa alegeti produsul potrivit pentru Dvs, in asa fel incat sa va satisfaca nevoile.

Ca si o continuare a discutiei despre faptul ca aparatele de aerosoli sunt dispozitive de uz personal si din motive de igiena si control al afectiunilor nu recomanda practica imprumutului din vecini a unui aparat atunci cand avem in familie un pacient bolnav. Ca o solutie de compromis, in cazul in care se doreste utilizarea la comun a unui aparat de aerosoli, recomand dezinfectarea temeinic cu solutii profesionale a kitului de nebulizarea sau achizitionarea unui kit de aerosoli personal, utilizand in comun doar aparatul.

13. DREPTUL LA RETRAGERE – Persoane juridice:
Pentru ca ne pasa de toti clientii nostri, www.feo.ro ofera si persoanelor juridice posibilitatea returnarii produselor, chiar daca legea nu prevede nimic in aceste sens. 
In acest caz, termenul de retragere este de 2 zile calendaristice.
Cu exceptia termenului de retragere, toate celelelate prevederi din sectiunea " DREPTUL LA RETRAGERE – Persoane fizice", raman valabile. 

14. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

15. LITIGII
Toate litigiile aparute intre Cumparator si Vanzator vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul in care calea amiabila nu rezolva litigiul, se va apela la competenta instantelor de judecata de pe raza municipiului Focsani.

16. FRAUDA
Orice tentativa de a accesa conturile utilizatorilor de pe site-ul www.feo.ro, de a altera / copia continutul site-ului www.feo.ro sau creare de conturile multiple pentru a beneficia de promotii / sau a face spam fara a se limita la acestea va fi considerata ca o tentativa de frauda, va conduce automat la sesizarea organelor abilitate si vor fi pedepsite conform legislatiei in vigoare.
BIT ONLINE SRL, detinatorul www.feo.ro isi rezerva dreptul a suspenda / sterge conturile cumparatorilor ce nu respecta prevederea de mai sus fara preaviz, instiintare sau alte formalitati / despagubiri.

17. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Securitatea informatiilor personale conform Legii 677/2001.
Datele personale introduse de catre Utilizatori / Cumparatori, vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site. Accesand site-ul www.feo.ro Utilizatorii / Cumparatorii sunt implicit de acord cu pastrarea si prelucrarea datelor de catre www.feo.ro in scopul ducerii la bun sfarsit a activitatii economice, pentru crearea unor statistici privind vanzarile, informari despre promotiile SC BIT ONLINE SRL.
Datele personale, in nici un caz nu vor fi furnizate catre terte parti.
In orice moment Utilizatorul/ Cumparatorul poate avea acces la propriile date pentru a le actualiza, modifica sau a fi scos din baza de date, intrand in contul propriu pe site-ul www.feo.ro .
Securitatea adreselor de email
SC BIT ONLINE SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a cumparatorului. Cumparatorul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale www.feo.ro prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site-ul www.feo.ro.
Site-ul www.feo.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Vanzatorului. In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.feo.ro, Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate.

OUG 34/2014