Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
  1. Sunday, Nov 26, 2017 Comment by Radu Vasiliu Aparate de aerosoli sau nebulizatoare - Intrebari frecvente
    Foarte bun si util articolul! Multumim!...
  2. Sunday, Dec 20, 2015 Comment by Urianu Floarea CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
    imi place ca este foarte usor de utilizat...
  3. Thursday, Dec 17, 2015 Comment by Cabulca Madalina CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
    Este usor de folosit si vreau sa il daruiesc suro...
Postari recente
  1. Aparatul de aerosoli LITTLE DOCTOR LD-221C in reteaua CARREFOUR Data: 15-02-2019
    Incepand din februarie 2019, compania Bit Online, ...
    Scris de Little Doctor
  2. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
    Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
    Scris de Feo.ro
  3. Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la CARREFOUR Data: 16-02-2017
    Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philip...
    Scris de Philips

GARANTIA DE 17 MINUTE LA FEO.RO

Data: 19-05-2015 | Scris de Feo.ro | 0 comentarii

Indiferent de perioada pentru care se acorda garantie, de cele mai multe ori sunt probleme cu durata de timp in care se rezolva problema.

Uneori trec si doua saptamani pana ce clientul isi primeste produsul functional inapoi! Nu si in cazul produselor SCIAN!

SC BIT ONLINE SRL implementeaza un nou sistem de acordare a garantiei pentru a-si ajuta clientii in cazul in care unul dintre aparatele de aerosoli sau tensiometrele SCIAN se defecteaza. Astfel, in perioada de 3 ani cat este garantia tuturor dispozitivelor medicale SCIAN se aplica suplimentar si "garantia de 17 minute".

Clientul al carui dispozitiv nu mai functioneaza in parametrii normali, il poate aduce la show-roomul nostru din strada Mihai Eminescu nr 121, sector 2, Bucuresti. Personalul nostru din cadrul departamentului Service va rezolva problema in maxim 17 minute. In cazul in care acest lucru nu este posibil, produsul va fi inclocuit, iar clientul va pleca acasa cu unul functional. SC BIT ONLINE SRL a implementat acest sistem pentru ca intelege ca atat tensiometrele, cat si nebulizatoarele, se defecteaza in timpul utilizarii, iar intreruperea unui tratament poate avea efecte  neplacute pentru sanatate. "Garantia de 17 minute" se aplica in cazul tuturor aparatelor SCIAN, indiferent de locul de unde a fost achizitionat.

Serviciul se adreseaza si clientilor din tara. Service-ul va dura tot 17 minute, insa mai trebuie sa ia in calcul si durata transportului. Practic SC BIT ONLINE SRL va receptiona produsul defect in timpul diminetii si il va expedia in buna stare in dupa-amiaza aceleiasi zile, coletul ajungand la destinatie a doua zi dimineata.

Dispozitivele medicale SCIAN, tensiometre si aparate de aerosoli, se vand prin intermediul magazinului on-line www.feo.ro, parte a SC BIT ONLINE SRL, care este si importatorul oficial in Romania, Carrefour si reteaua de magazine partenere.

Tag-uri:

Articole asemanatoare