Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
 1. Sunday, Nov 26, 2017 Comment by Radu Vasiliu Aparate de aerosoli sau nebulizatoare - Intrebari frecvente
  Foarte bun si util articolul! Multumim!...
 2. Wednesday, Oct 12, 2016 Comment by FEO.ro InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Buna ziua, Desigur, gasiti la noi furtun de 6 m...
 3. Sunday, Sep 25, 2016 Comment by ciprin totoi InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Bun aparat, la mine acasa merge pentru 2 copii si ...
Postari recente
 1. Ambrozia: Aparatul de aerosoli amelioreaza ambrozia! Data: 30-08-2019
  Alergia este o afectiune care nu ne supara doar pr...
  Scris de feo.ro
 2. Aparatul de aerosoli LITTLE DOCTOR LD-221C in reteaua CARREFOUR Data: 15-02-2019
  Incepand din februarie 2019, compania Bit Online, ...
  Scris de Little Doctor
 3. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
  Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
  Scris de Feo.ro

Aparatul de aerosoli LITTLE DOCTOR LD-221C in reteaua CARREFOUR

Data: 15-02-2019 | Scris de Little Doctor | 0 comentarii

Incepand din februarie 2019, compania Bit Online, importatorul exclusiv al marcii Little Doctor in Romania, va ofera posibilitatea de a cumpara aparatul de aerosoli Little Doctor LD-221C direct din hypermarketul Carrefour din orasul dumneavoastra.

Este cunoscut faptul ca aparatul de aerosoli este achizitionat de cele mai multe ori atunci cand copilul sau adultul este deja bonav si are nevoie urgenta de acest dispozitiv. In astfel de situatii cautam cai mai rapide de a intra in posesia unui nebulizator, fie prin achizitionarea on-line cu optiunea “livrare rapida”, in cazul in care aceasta exista, fie din magazine specializate.

Bit Online crede ca fiecare are dreptul sa isi poata achizitiona fara eforturi prea mari dispozitive medicale pentru a se trata, pentru a diagnostica sau preveni bolile. Tocmai de aceea va ofera un produs de calitate la un pret acceptabil, care poate fi achizitionat direct din magazin. Mai jos gasiti lista hypermarketurilor Carrefour de unde puteti achizitiona produsul.

Aparatul de aerosoli cu compresor LD-221C este un produs de calitate, usor de utilizat si eficient in tratarea sau prevenirea afectiunilor cailor respiratorii, cum ar fi: sinuzita, rinita, raceli, astm, bronsite, laringite, atat in clinici cat si la domiciliu.

Nebulizatorul este prevazut cu 3 tipuri de dispensere pentru tratarea diferitelor parti ale sistemului respirator. Fiecare dispenser genereaza particule de aerosoli de o anumita dimensiune, astfel incat medicamentul sa ajunga exact in partea cailor respiratorii care necesita tratament.

Little Doctor este un producator de dispozitive medicale, atat pentru uz casnic, cat si pentru institutii medicale, cu traditie in acest domeniu. Inca din 1986, sunt prezenti pe piata, in timp dezvoltand afacerea si introducand in catalog produse din ce in ce mai diverse, in pas cu descoperirile tehnologice ale vremurilor.

Toate produsele Little Doctor respecta normele ISO 13585:2013 Standard de calitate pentru produsele medicale, care sustine reducerea riscurilor neasteptate pentru companii care construiesc, produc sau folosesc produse si servici medicale, in timpul fabricatiei, dar si mai tarziu dupa aceea. Chiar daca acesta este un standard unanim acceptat la nivel international, specialistii de la Little Doctor au hotarat, pentru siguranta clientilor sai sa testeze produsele si in Germania in vederea obtinerii certificarii TUV. De asemenea, detin certificarea CE, care atesta faptul ca respecta toate regulamentele in vigoare cu privire la siguranta, design, calitate si mediu impuse de Uniunea Europeana.

Prezenta de 12 ani pe piata, Bit Online a incercat mereu sa gaseasca cei mai buni furnizori, fiind atenta atat la calitatea produselor, cat si la pretul acestora. Show-room-ul Bit Online se afla in Bucuresti, pe strada Mihai Eminescu nr. 121.

Lista magazinelor hypermarketurilor Carrefour de unde puteti achizitiona aparatul Little Doctor LD-221C:

BUCURESTI:
        - COLENTINA
        - MEGAMALL
        - VERANDA
        - BANEASA
        - BERCENI
        - ORHIDEEA
        - VULCAN
        - PARKLAKE
        - COLOSSEUM
        - MILITARI
BAIA MARE
BRAILA
BRASOV
BOTOSANI
BUZAU
CLUJ
CONSTANTA
DROBETA
FOCSANI
GALATI
IASI ERA
IASI FELICIA
ORADEA LOTUS
ORADEA ERA
PIATRA NEAMT
PITESTI
PLOIESTI
RAMNICU VALCEA
ROMAN
SATU MARE
SIBIU
SUCEAVA
TARGU-JIU
TIMISOARA

Articole asemanatoare

Adauga comentariu