Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
 1. Wednesday, Oct 12, 2016 Comment by FEO.ro InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Buna ziua, Desigur, gasiti la noi furtun de 6 m...
 2. Sunday, Sep 25, 2016 Comment by ciprin totoi InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Bun aparat, la mine acasa merge pentru 2 copii si ...
 3. Sunday, Dec 20, 2015 Comment by Urianu Floarea CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
  imi place ca este foarte usor de utilizat...
Postari recente
 1. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
  Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
  Scris de Feo.ro
 2. Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la CARREFOUR Data: 16-02-2017
  Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philip...
  Scris de Philips
 3. Hipertensivii si sezonul rece Data: 19-12-2016
  Odata cu venirea sezonului rece, pe langa raceala ...
  Scris de Feo.ro

CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"

Data: 11-12-2015 | Scris de Feo.ro | 26 comentarii

FEO.RO implineste un an si vrea sa sarbatoreasca alaturi de tine! Nu vom avea o petrecere clasica pentru ca noi ne simtim bine in fiecare cu cu toti clientii nostri din magazinul virtual si din cel fizic de pe strada Mihai Eminescu 121, Bucuresti, cu fanii de pe Facebook, Google+ si Twitter, cu cei care ne suna si ne cer sfaturi sau vor sa ne felicite pentru ceea ce facem pentru ei.

Vrem sa va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si ne-am gandit sa va facem o surpriza. Un concurs! Premiul este un aparat de aerosoli potrivit pentru toata familia de la copii la bunici. Nu conteaza ce anotimp este, sigur aveti nevoie de el. Primavara va va ameliora sau trata alergiile, vara racelile cauzate de mersul la piscina sau de aerul conditionat, toamna stim cu totii ca virozele dau navala, iar iarna vine cu gripa si alte boli respiratorii. Este eficient si in cazul bolilor cronice cum ar fi astmul, bronsiolita, bronsita, sinuzita sau a altor afectiuni ale cailor respiratorii, fie ele superioare sau inferioare.  Vrem sa scapati repede de ele, ca sa va bucurati de viata, asa ca va oferim drept premiu la concursul nostru un aparat de aerosoli cu compresor Philips Respironics Inno Spire Essence.
Am ales cel mai recent produs intrat in portofoliul nostru, rezultatul muncii a doua echipe. Cei de la Philips sunt recunoscuti de un secol ca inovatori in electronice si electrocasnice, iar cei de la Respironics au castigat credibilitatea lumii stiintifice prin descoperiri permanente in domeniul tehnologiilor care imbunatatesc respiratia.
 

Ce trebuie sa faceti ca sa castigati?
Scrieti un comentariu pe pagina unuia dintre aparatele de aerosoli Philips Respironics, InnoSpire Elegance, InnoSpire Essence sau Sami the Seal din portofoliul Feo.ro in care sa ne spuneti ce caracteristica a produsului credeti ca va va fi mai utila pentru tratarea afectiunilor cailor respiratorii. Concursul se desfasoara in perioada 11-20 decembrie, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat in data de 21 decembrie.
La multi ani, FEO.ro!

Regulament
CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"

 
SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Concursului „Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence” (denumit in continuare„Concursul”) este SC BIT ONLINE SRL, cu sediul social in Focsani, judetul Vrancea si showroom in Bucuresti, strada Mihai Eminescu, nr. 121. Contactarea organizatorului Concursului se poate face la numarul de telefon 0727.747.511.
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare („Regulament”), care este obligatoriu pentru toti participantii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
Pe perioada Concursului, SC BIT ONLINE SRL, va desfasura urmatoarele servicii:
1. va contacta castigatorul pentru validarea si colectarea datelor in vederea predarii premiului;
2. va preda premiul castigatorilor, dupa validarea si identificarea acestora in conditiile stabilite prin Regulament;
3. la data acordarii premiului, castigatorul trebuie sa se legitimeze si sa semneze un proces verbal de predare-primire a premiilor, Organizatorul fiind absolvit de orice raspundere ulterioara legata de premiul acordat castigatorului.
 
SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI
Concursul se va desfasura in perioada 11 decembrie - 20 decembrie 2015, pe site-ul www.FEO.ro.
 
SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naţionalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, precum si rudele de gradul I ale acestora. De asemenea, nu pot participa la concurs persoanele sub varsta de 16 ani. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita şi in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine în exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament, iar prin participarea la CONCURS eset de acord cu REGULAMENTUL impus de organizator.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exlusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI.
Pentru a participa la concurs utilizatorii trebuie sa intre pe site-ul www.feo.ro pe una dintre paginile produselor de tip aparat de aerosoli Philips Respironics, InnoSpire Elegance, InnoSpire Essence sau Sami the Seal, si sa posteze la oricare dintre ele un raspuns de minimum 50 de cuvinte la intrebarea “Ce caracteristica a produsului credeti ca va va fi mai utila pentru tratarea afectiunilor cailor respiratorii?”. Pentru noi conteaza foarte mult parerea voastra asa ca va rugam sa nu copiati ce au spus ceilalti concurenti si nici continut editorial de pe site sau din datele tehnice ale aparatelor.
Vor fi descalificati cei care folosesc violenta verbala, cuvinte obscene, injurii.
Utilizatorii care vor sa participe la concurs trebuie sa fie urmaritori ai FEO.RO pe pagina noastra de Facebook sau pe cea de Google+.
Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 12 decembrie- 20 decembrie 2015.
In urma tragerii la sorti, va fi desemnat 1 castigator care vor avea primi un aparat de aerosoli cu compresor Philips Respironics InnoSpire Essence si kitul de nebulizare aferent acestuia.
 
SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
Se vor acorda urmatorul premiu:
- un aparat de aerosoli cu compresor  Philips Respironics InnoSpire Essence si kitul de nebulizare aferent acestuia
Castigatorul nu pot sa cesioneze aceste premii altor persoane sau companii.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Desemnarea castigatorilor se va face astfel:tragerea la sorti se va face online cu ajutorul unui partener specializat, agreat de organizator. Anuntarea castigatorilor se va face in data de 21 decembrie 2015.
 
SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI
Numele castigatorului va fi publicate pe site-ul www.feo.ro, in data de 21 decembrie 2015. De asemenea, acesta va fi contactat in baza datelor de contact cu care s-a inregistrat in concurs. Premiul va fi trimis castigatorului prin intermediul unui curier, pe teritoriul Romaniei, in reteaua Fan Courier. Localitatitatile acoperite de FanCourier le puteti gasi aici (http://www.feo.ro/locatiiFAN.pdf).

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a participarii la concurs.

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a FEO.RO. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe site-ul FEO.RO.
 
SECTIUNEA 11. LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre FEO.RO si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

Tag-uri:

Articole asemanatoare

Adauga comentariu