Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
 1. Wednesday, Oct 12, 2016 Comment by FEO.ro InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Buna ziua, Desigur, gasiti la noi furtun de 6 m...
 2. Sunday, Sep 25, 2016 Comment by ciprin totoi InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Bun aparat, la mine acasa merge pentru 2 copii si ...
 3. Sunday, Dec 20, 2015 Comment by Urianu Floarea CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
  imi place ca este foarte usor de utilizat...
Postari recente
 1. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
  Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
  Scris de Feo.ro
 2. Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la CARREFOUR Data: 16-02-2017
  Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philip...
  Scris de Philips
 3. Hipertensivii si sezonul rece Data: 19-12-2016
  Odata cu venirea sezonului rece, pe langa raceala ...
  Scris de Feo.ro

Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la CARREFOUR

Data: 16-02-2017 | Scris de Philips | 0 comentarii

Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philips Respironics vin mai aproape de dvs. fiind introduse de catre compania Bit Online, importatorul oficial al Philips Respironics in Romania, in retelele de hipermarketuri Carrefour. Astfel, achizitia acestor dispozitive medicale casnice a devenit acum mult mai facila, fiind bine cunoscut faptul ca aparatele de aerosoli sunt achizitionate de obicei atunci cand avem nevoie, in situatii in care copilul sau adultul este deja bonlav si are nevoie de a

 

 

De acum puteti cumpara aparate de aerosoli Philips Respironics Innospire Essence de la magazinul Carrefour din orasul dvs. Gasiti mai jos lista completa a hypermarketurilor unde este prezent.

 

 
 
Philips Respironics este unul dintre cei mai apreciati producatori de aparate de aerosoli la nivel mondial. Acestea sunt dispozitive medicale de uz caznic si clinic de cea mai buna calitate, fiind rezultatul mai multor ani de cercetari, iar recunoasterea lor vine atat din partea consumatorilor, cat si din partea comunitatii medicale.

Philips Respironics

 

In urma unor descoperiri care s-au dovedit a fi eficiente in tratarea afectiunilor respiratorii, realizate de Respironics, acestia au intrat in vizorul companiei Philips. In decembrie 2007, managementul Respironics a fost preluat de Philips, pentru ca in cele din urma sa fie cumparat in intregime in 2008. 

 
Philips InnoSpire Essence

In urma fuziunii dintre Repironics - un simbol al inovatiei in dispozitive medicale si Philips - o firma cu traditie in realizarea de electronice si electrocasnice, au fost create aparatele de aerosoli Philips Respironics. Rezultatele nu au intarziat sa apara si astazi sunt recomandate de specialistii din intreaga lume. Acest nou concept se bazeaza pe faptul ca modul in care se administreaza tratamentele la domiciliu trebuie simplificat, iar oamenii trebuie sa fie pe primul loc. 

 

Din aceasta gama de produse face parte si Philips Respironics Innospire Essence, aparat de aerosoli cu compresor care poate fi folosit acasa pentru ameliorarea si vindecarea bolilor cailor respiratorii inca de la aparitia acestora, precum: sinuzita, rinita, raceli, astm, bronsite, laringite. 

 

Aparatul beneficiaza de tehnologia SideStream cu sistemul Active Venturi care permite administrarea tratamentului rapid si eficient.  Dispozitivul este echipat complet si poate fi folosit imediat ce l-ati achizitionat, la sfatul medicului curant si beneficiaza de o garantie de 3 ani. 


Bit Online, importator oficial al aparatelor de aerosoli Philips Respironics in Romania, va prezinta lista magazinelor din reteaua Carrefour de unde puteti achizitiona aparatul Philips InnoSpire Essence:

 

BUCURESTI:  - COLENTINA

                     - PARKLAKE

                     - BERCENI

                     - BANEASA

                     - ORHIDEEA

                     - VULCAN

                     - OBOR

IASI:              - FELICIA

                     - ERA
CLUJ

CHIAJNA (ILFOV)

PLOIESTI

BRASOV

CONSTANTA

TIMISOARA

PIATRA NEAMT

CONSTANTA

ORADEA

 

 

Tag-uri:

Articole asemanatoare

Adauga comentariu