Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
 1. Wednesday, Oct 12, 2016 Comment by FEO.ro InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Buna ziua, Desigur, gasiti la noi furtun de 6 m...
 2. Sunday, Sep 25, 2016 Comment by ciprin totoi InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Bun aparat, la mine acasa merge pentru 2 copii si ...
 3. Sunday, Dec 20, 2015 Comment by Urianu Floarea CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
  imi place ca este foarte usor de utilizat...
Postari recente
 1. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
  Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
  Scris de Feo.ro
 2. Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la CARREFOUR Data: 16-02-2017
  Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philip...
  Scris de Philips
 3. Hipertensivii si sezonul rece Data: 19-12-2016
  Odata cu venirea sezonului rece, pe langa raceala ...
  Scris de Feo.ro

Review: Tensiometrul SCIAN LD-588

Data: 28-04-2015 | Scris de Feo.ro | 2 comentarii

Tensiometrul de brat SCIAN LD-588 este un tensiometru digital, solid, cu functii utile celor care au nevoie sa-si masoare tensiunea ocazional sau zilnic. Vine ambalat intr-o cutie de carton, cu design modern, cu descrieri ale principalelor caracteristici ale dispozitivului.

Tensiometrul Scian LD-588 este compus din unitatea centrala, tubul de aer si manseta pentru brat. Tubul de aer face legatura intre unitatea centrala si manseta pentru brat. Aceasta din urma este potrivita pentru persoane cu o grosime a bratului cu un diametru cuprins intre 22 si 32 de cm. Pentru functionare aveti nevoie de 4 baterii AA, R6 sau LR6. Se poate si incarca, insa incarcatorul trebuie achizitionat separat.

Ecranul LED al unitatii centrale a tensiometrului va va arata, cu litere mari si ingrosate: data si ora, ultimele 6 valori inregistrate, media ultimelor 3 masuratori, valorile tensiunii arteriale si ale pulsului. De asemenea, dispozitivul poate fi folosit de doua persoane, avand posibilitatea de a memora 60 de valori ale tensiunii pentru fiecare dintre ele.

O noutate a acestui tensiometru este faptul ca este dotat cu tehnologie Fuzzy, cu ajutorul careia, face o medie a pulsului avut la ultimele masuratori si, pe baza lui, va poate alerta atunci cand ceva este in neregula.  Algoritumul Fuzzy ii da dispozitivului o precizie mult mai mare la masurarea tensiunii arteriale.

De indata ce ati verificat, daca bateriile sunt puse corect si ati montat tubul de aer, trebuie sa  pozitionati manseta pe brat, conform indicatorului desenat pe aceasta. Procedeul este destul de simplu, astfel incat nu necesita efort.

Odata pornit aparatul, aveti posibilitatea de a memora masuratorile facute, chiar si pentru doua persoane. Urmarind instructiunile din manualul de utilizare veti putea tine o evidenta exacta a ultimelor 60 de valori aratate de tensiometrul dvs Scian LD-588.

Dupa cum se vede si de pe insemnenele de pe cutie, tensiometrul Scian LD-588 este recomandat de Societatea Europeana pentru Hipertensiune si de Societatea Britanica pentru Hipertensiune. Ambele sunt organizatii de prestigiu la nivel mondial, cu specialisti recunoscuti de lumea stiintifica.

In plus fata de cele doua voturi de incredere, tensiometrul Scian LD-588 are certificari care ii atesta calitatea de la foruri internationale cu traditie in domeniu. Astfel, este recunoscut CE cu "notified body", ceea ce inseamna ca respecta toate Regulamentele Uniunii Europene privind siguranta, calitatea, protectia mediului si designul. De asemenea, are certificare TUV, o recunoastere a faptului ca folosit in mod corect este sigur pentru utilizare fara sa puna in pericol consumatorul.

 

Articole asemanatoare

Adauga comentariu