Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
 1. Wednesday, Oct 12, 2016 Comment by FEO.ro InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Buna ziua, Desigur, gasiti la noi furtun de 6 m...
 2. Sunday, Sep 25, 2016 Comment by ciprin totoi InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Bun aparat, la mine acasa merge pentru 2 copii si ...
 3. Sunday, Dec 20, 2015 Comment by Urianu Floarea CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
  imi place ca este foarte usor de utilizat...
Postari recente
 1. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
  Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
  Scris de Feo.ro
 2. Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la CARREFOUR Data: 16-02-2017
  Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philip...
  Scris de Philips
 3. Hipertensivii si sezonul rece Data: 19-12-2016
  Odata cu venirea sezonului rece, pe langa raceala ...
  Scris de Feo.ro

Ce erori poate da tensiometrul?

Data: 23-07-2015 | Scris de Feo.ro | 0 comentarii

In cazul in care tensiometrul dvs pare sa nu mai functioneze asa cum trebuie, consultati manualul acestuia inainte a merge cu el in service.

Iata care sunt cele mai frecvente erori care pot aparea:

Apare semnul ERR. Verificati daca manseta este pusa corespunzator sau daca ati introdus corect tubul de aer. Dupa accea, reluati masuratorile.

Apare semnul ERR. O alta posibila cauza poate fi faptul ca ati miscat mana sau ati vorbit in timp ce vi se masura tensiunea. Repetati operatiunea respectand postura ceruta de producator.

Semnul unei baterii consumate. Schimbati bateriile cu unele noi sau cu niste acumulatori perfect incarcati si apoi incercati sa va masurati din nou tensiunea.

Nu se afiseaza nimic pe monitor dupa ce l-ati pornit. Verificati daca bateriile sunt incarcate sau daca sunt pozitionate corect.

Umflarea mansetei se opreste si reincepe dupa un timp. Cel mai probabil v-ati miscat sau ati vorbit. Reluati masuratoarea stand nemiscat.

Valorile aratate sunt extrem de mici sau de mari. Verificati daca ati pozitionat manseta la acelasi nivel cu inima, ca ati pus-o corect si ca dvs aveti pozitia care trebuie.

Pulsul este ori prea mare, ori prea mic. Si in acest caz faptul ca nu ati stat nemiscat a afectat acuratetea masuratorilor.

Bateriile se consuma prea rapid. Incercati sa folositi baterii alcaline, cumparate de la producatori de incredere.

Tag-uri:

Articole asemanatoare

Adauga comentariu