Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
 1. Wednesday, Oct 12, 2016 Comment by FEO.ro InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Buna ziua, Desigur, gasiti la noi furtun de 6 m...
 2. Sunday, Sep 25, 2016 Comment by ciprin totoi InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Bun aparat, la mine acasa merge pentru 2 copii si ...
 3. Sunday, Dec 20, 2015 Comment by Urianu Floarea CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
  imi place ca este foarte usor de utilizat...
Postari recente
 1. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
  Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
  Scris de Feo.ro
 2. Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la CARREFOUR Data: 16-02-2017
  Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philip...
  Scris de Philips
 3. Hipertensivii si sezonul rece Data: 19-12-2016
  Odata cu venirea sezonului rece, pe langa raceala ...
  Scris de Feo.ro

Review: Tensiometrul SCIAN LD 732

Data: 11-05-2015 | Scris de Feo.ro | 0 comentarii

Tensiometrul de incheietura SCIAN LD 732 este un tensiometru de incheietura util pentru orice persoana care vrea sa tina evidenta valorilor tensiunii arteriale indiferent daca este bolnav sau nu.

Este foarte bine stiut ca hipertensiunea arteriala nu are simptome clare pana cand nu ajunge sa puna viata in pericol, asa incat este indicat sa folositi un tensiometru din cand in cand. Scian LD 732 este foarte potrivit in acest sens pentru ca este suficient de mic, inca sa incapa si in poseta si are o cutie de plastic in care poate fi tinut, pentru a nu se deteriora.

Desi este mic, tensiometrul de incheietura SCIAN LD 732 poate face multe. In primul rand, are un monitor LCD suficient de mare, care ii permite scrisului sa fie vizil pentru orice persoana. Butonul de pornire/oprire este de culoare portocalie, ceea ce il face foarte usor de observat. Tensiometrul mai are inca un buton care permite memorarea a 90 de valori ale tensiunii arteriale. De asemenea, va poate arata ultimele 9 masuratori si o medie a ultimelor 3, pe care le-ati facut, in felul acesta usurandu-va sarcina de a va monitoriza tensiunea. Mai mult, pe monitorul dispozitului veti gasi trei linii colorate—rosu, galben, verde—care functioneaza ca un barometru. In momentul in care va luati tensiunea si aceasta este normala va va aparea o liniuta neagra in dreptul culorii verde, iar daca sunteti in zona de pericol, in dreptul culorii rosii. Tensiometrul Scian LD 732 va poate spune si cand bataile inimii dvs au un ritm anormal si in felul acesta puteti anunta cardiologul in timp util. Acest lucru este posibil datorita implementarii algoritmului Fuzzy, o tehnologie performanta prin care un senzor atasat aparatului detecteaza fluctuatia presiunii produse de extinderea si contractia arterei de pe incheietura ca urmare a batailor inimii.

Tensiometrul SCIAN LD 732 functioneaza cu 2 baterii AAA. Nu trebuie sa va faceti griji ca va trebui sa le schimbati foarte des, pentru ca dupa 3 minute de inactivitate dispozitivul se va inchide automat. Aveti si un indicator pe monitor care va arata cat s-a consumat din baterie. Daca nu folositi aparatul pentru o perioada lunga de timp, trebuie sa ii scoateti bateriile pentru ca pot deteriora dispozitivul.

Tensiometrul SCIAN LD 732, ca de altfel toate dispozitivele medicale marca SCIAN, au certificare CE si Notified Body, insemnand ca respecta toate normele impuse de Regulamentele Uniunii Europene privind siguranta consumatorilor, protectia mediului si de design al dispozitivelor medicale.

Pentru tensiometrul SCIAN LD732 importatorul SC BIT ONLINE SRL ofera o garantie de 3 ani si a implementat conceptul de "garantie in 17 minute". Ce inseamna acest lucru? In momentul in care aparatul nu mai functioneaza asa cum trebuie, veniti cu el la sediul nostru din strada Mihai Eminescu 121, Bucuresti si in 17 minute plecati acasa cu un dispozitiv functional, fie ca il reparam sau il schimbam. Daca sunteti din tara, el va pleca de la noi in stare buna in aceeasi zi in care a fost adus de curier.

Inainte de a folosi orice dispozitiv medical cititi cu atentie recomandarile producatorului pentru a putea beneficia de tehnologie la cei mai inalti parametrii.

Tag-uri:

Articole asemanatoare

Adauga comentariu