Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
 1. Sunday, Nov 26, 2017 Comment by Radu Vasiliu Aparate de aerosoli sau nebulizatoare - Intrebari frecvente
  Foarte bun si util articolul! Multumim!...
 2. Wednesday, Oct 12, 2016 Comment by FEO.ro InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Buna ziua, Desigur, gasiti la noi furtun de 6 m...
 3. Sunday, Sep 25, 2016 Comment by ciprin totoi InnoSpire Elegance, tehnologie profesionala de nebulizare de la Philips Respironics
  Bun aparat, la mine acasa merge pentru 2 copii si ...
Postari recente
 1. Ambrozia: Aparatul de aerosoli amelioreaza ambrozia! Data: 30-08-2019
  Alergia este o afectiune care nu ne supara doar pr...
  Scris de feo.ro
 2. Aparatul de aerosoli LITTLE DOCTOR LD-221C in reteaua CARREFOUR Data: 15-02-2019
  Incepand din februarie 2019, compania Bit Online, ...
  Scris de Little Doctor
 3. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
  Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
  Scris de Feo.ro

Philips InnoSpire Essence, din grija pentru caile respiratorii

Data: 13-10-2015 | Scris de Feo.ro | 0 comentarii

Persoanele care sufera de afectiuni ale cailor respiratorii au acum un nou ajutor pentru tratarea si ameliorarea simptomelor bolilor care ne dau batai de cap mai ales in sezonul rece. Sinuzita, rinita, astmul sau simple raceli sunt mai usor de tratat acum cu ajutorul nebulizatorului InnoSpire Essence de la Philips Respironics.

Ce este deosebit la el? 

Philips Respironics

Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence este rezultatul multor ani de munca si cercetare din partea specialistilor a doua mari companii. Philips a venit cu experienta sa in electronice, iar cei de la Respironics, acum parte a companiei olandeze, au in spate zeci de ani cercetare in domeniul aparaturii de uz medical pentru boli respiratorii. 

Nebulizatorul InnoSpire Essence este dotat cu tehnologia SideStream, cu sistemul Active Venturi care face ca procesul de transformare a medicamentelor in vapori de aerosol sa fie unul rapid si eficient. Astfel, timpul alocat tratamentului este mai scurt, iar aparatul devine perfect si pentru copiii care nu au foarte multa rabdare. O sesiune de nebulizare nu va dura mai mult de 7 minute, chiar si cand cupa este umpluta la capacitate maxima, 8 ml. Acest rezultat este testat in conditii de laborator, cu solutie salina 0,9%. In cazul utilizarii altor substante cu grade diferite de vascozitate, rezultatele pot sa difere.

Philips Respironics InnosSpire Essence

Tehnologia SideStream este rezultatul multor ani de cercetari si prezinta doua avantaje. Nebulizatorul livreaza o cantitate mai mare de vapori de aerosoli catre zonele cu probleme.

Zgomotul produs de InnoSpire Essence este rezonabil pentru un aparat de aerosoli cu compresor:  doar 58 decibeli. De asemenea, nu cantareste decat 1,5 kg, ceea ce il face usor de transportat atat dintr-o camera in alta, cat si in vacante. 

Designul sau este foarte compact, iar kitul de nebulizare este compus din piese putine, astfel incat dumneavoastra nu veti pierde mult timp curatandu-le. De asemenea, are un suport pe care poate fi fixata cupa pentru medicamente atunci cand turnati in ea tratamentul. Riscul de a varsa substantele este minim si avem ambele maini libere pentru a opera aparatul. Include kitul de nebulizare SideStream, o masca pediatrica si una de adulti si un filtru de aer.  

Caracteristici tehnice aparat de aerosoli Philips Essence

Dimensiuni:  16,5 cm * 16,5 cm * 10,8 cm

Greutate: 1,5 kg

Alimentare electrica: 230V/50 Hz, 1A

MMAD -2,9

Capacitate cupa pentru medicamente: 8 ml
 
Durata tratamentului: intre 6 si 8 minute
 

Procentajul particulelor fine: MMAD 2,9 microni

Presiune maxima a compresorului: 317 kPa (46 psi)

Rata de debit medie: 6LPM @ 10 psig

Rata de debit maxima: 8,0 LPM

Doza livrata: 987 μg

Doza respirabila livrata: 760 μg

Nivel de zgomot: 58 ± 3 dBA

Mod de operare: 30 de minute pornit/ 30 de minute pauza

Tabel Tehnologia SideStream Philips Respironics

Doza livrata - Doza livrata include toate particulele de medicament emise de nebulizator, inclusiv cele care se incadreaza în afara ariei respirabile.

Procentajul particulelor fine - Procentajul de aerosoli cu dimensiunea particulelor pana la 5 microni. Cu cat este mai mare procentajul, cu atat este mai mare cantitatea de medicament ce ajunge in plamani.

MMAD - Marimea medie a particulelor rezultate prin procesul de comprimare. MMAD-ul optim este de aproximativ 3 microni, ceea ce reprezinta punctul de mijloc al intervalului respirabil.

Doza respirabila livrata - Livrarea medicamentului in particule mai mici de 5 microni. Aceasta este fractia din medicament ce ajunge in zona terapeutica a plamanilor.

Aparatul de aerosoli Philips Respironics Essence se poate achizitiona direct de pe situl nostru sau din reteaua distribuitorilor. Pentru testare in Bucuresti, va invitam la sediul nostru, aveti datele in zona de Contact de pe site www.feo.ro

Articole asemanatoare

Adauga comentariu