Coşul tău este gol!

TOATE CATEGORIILE

Comentarii recente
 1. Sunday, Nov 26, 2017 Comment by Radu Vasiliu Aparate de aerosoli sau nebulizatoare - Intrebari frecvente
  Foarte bun si util articolul! Multumim!...
 2. Sunday, Dec 20, 2015 Comment by Urianu Floarea CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
  imi place ca este foarte usor de utilizat...
 3. Thursday, Dec 17, 2015 Comment by Cabulca Madalina CONCURS "Castiga de Craciun un aparat de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence"
  Este usor de folosit si vreau sa il daruiesc suro...
Postari recente
 1. Aparatul de aerosoli LITTLE DOCTOR LD-221C in reteaua CARREFOUR Data: 15-02-2019
  Incepand din februarie 2019, compania Bit Online, ...
  Scris de Little Doctor
 2. Irigatoarele bucale sunt necesare pentru sanatatea dintilor Data: 09-05-2017
  Igiena orala este un aspect foarte important si tr...
  Scris de Feo.ro
 3. Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la CARREFOUR Data: 16-02-2017
  Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philip...
  Scris de Philips

Ce probleme pot aparea la aparatul de aerosoli si cum se rezolva?

Data: 18-06-2015 | Scris de Feo.ro | 0 comentarii

Aparatele de aerosoli sunt in general niste dispozitive rezistente, majoritatea fiind concepute sa poata fi folosite si mai mult de 5 ani. Mentenanta si rezolvarea problemelor uzuale se poate face si de personal necalificat, adica de utilizator, daca se citeste atent manualul de utilizare

Totusi, exista momente si situatii in care acestea nu mai vor sa functioneze. Inainte de a suna la service este recomandat sa verificati daca sursa defectiunii nu este utilizarea gresita. Manualele de utilizare ofera solutii pentru diferite probleme care pot aparea. Unele dintre ele pot parea ridicole si multi dintre dvs pot spune ca nu se poate ca cineva sa nu puna un aparat in priza si sa spuna ca nu merge. Si totusi, acele sfaturi date de producator au aparut in urma unor astfel de situatii.

Primul lucru pe care trebuie sa il verificati este daca ati bagat aparatul de aerosoli in priza sau daca are baterii potrivite (in cazul unui aparat portabil). Nu de multe ori se intampla ca in service sa ajunga produse perfect functionale, dar care nu erau conectate la o sursa de electricitate. Nu utilizati acumulatori daca pe specificatii scrie sa utilizati baterii. explicatia este data de faptul ca bateriile au 1,5V iar marea parte aa cumulatorilor au 1,2V. Va rog sa va asigurati ca utilizati acumulatori cu acelasi voltaj ca si bateriile inlocuite.

O alta problema cu care va puteti confrunta este lipsa vaporilor de aerosoli. In acest caz, verificati daca ati pus medicamentele in cupa special conceputa. Daca nu aceasta este problema, atunci poate nu ati montat kitul de nebulizare asa cum v-a indicat producatorul. Dispenserul trebuie sa fie la locul lui, asezat bine. Un alt element care poate impiedica vaporii de aerosol sa se produca este tubul de aer. Verificati-l pe intreaga lungime sa nu fie sau deteriorat sau si sa fie montat corespunzator.

In cazul in care constatati ca aparatul se incinge, opriti-l pentru o perioada. Este posibil sa il fi lasat sa functioneze mai mult decat timpul de functionare recomandat sau sa il fi acoperit cu ceva, ceea ce este interzis.

In continuare gasiti cauze si solutii pentru fiecare tip de nebulizator in parte, structurate in trei tabele.

1. Aparatele de aerosoli (nebulizatoarele) cu compresor

Solutii pentru rezolvarea problemelor aparatelor de aerosoli cu compresor

 

Aparat de aerosoli cu compresor

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Aparatele de aerosoli (nebulizatoarele) cu ultrasunete

Solutii pentru rezolvarea problemelor aparatelor de aerosoli cu ultrasunete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Aparatele de aerosoli (nebulizatoarele) cu tehnologie mesh

 

 

Aparat de aerosoli cu tehnologie mesh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu reusiti sa remediati problemele, mergeti la service. Feo.ro ofera pentru clientii care achizitioneaza produse Scian un sistem inovator de garantie. In cel mult 17 minute plecati din show-room-ul din strada Mihai Eminescu nr. 121, Bucuresti cu un aparat functional, fie reparat, fie nou. contact 021 2110652, 0722100235

Tot la acest centru de garantii, service si reparatii aparate aerosoli sau nebulizatoare puteti sa va adresati pentrua a verifica compatibilitatea accesoriile comandate si pentru reparatii orice marca si model aparate de aerosoli. Avem personal caliificat si o gama larga de accesorii compatibile pentru majoritatea modelelor de aparate de aerosoli.

Articole asemanatoare

Adauga comentariu